Επιστολή Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α στον Υπουργό Παιδείας για την Ε.Α.Ε και την παράσταση διαμαρτυρίας στις 11/12/2012.

Σας επισυνάπτουμε επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α), προς τον Υπουργό ΠΑΙ.Θ.Π.Α κο Αρβανιτόπουλο και υπόμνημα στον Πρόεδρο και τα Μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλή, όπου αναλύουμε τους λόγους που μας υποχρεώνουν να προβούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α την Τρίτη 11/12/2012 στις 12:00 και την επιθυμία μας να μας δεχθεί ο υπουργός  ώστε να μπορέσουμε να εκθέσουμε δια ζώσης τη μεγάλη ανησυχία μας για τις εξελίξεις στον χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Βασίλης Βούγιας, Πρόεδρος Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α

Η επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας είναι διαθέσιμη εδώ.

Το υπόμνημα προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής είναι διαθέσιμη εδώ.

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α: Τρίωρη στάση εργασίας 11:00-14:00, την Τρίτη 11/12/2012, για συμμετοχή στη συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α, για την επιχειρούμενη διάλυση της Ειδικής Αγωγής.

Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο specialeducation.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:
         

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.