Διαδικτυακή Ημερίδα (Webinar): Δομημένη διδασκαλία για άτομα με αυτισμό | 16 Μαρτίου 2022

Διαδικτυακή Συνάντηση (Webinar) με θέμα  «Δομημένη διδασκαλία για άτομα με αυτισμό: Θεμελιώδεις έννοιες, αρχές και εφαρμογές σε σχολικά πλαίσια» 

Προσκαλούμε τα μέλη των Επιτροπών Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) και των Σχολικών Δικτύων Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (Σ.Δ.Ε.Υ.) της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, της περιοχής ευθύνης του 1ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Α΄ Θεσσαλονίκης, στην διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με το προσωπικό του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, από 10:00 έως 13:30.

Τη Διαδικτυακή Ημερίδα (Webinar) μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων ένταξης, της παράλληλης στήριξης, το εκπαιδευτικό και το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό των Σ.Μ.Ε.Α.Ε.

Παρακαλούμε όσους και όσες θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την Διαδικτυακή Ημερίδα (Webinar) να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής μέχρι 13-03-2022, για να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης (Webex) και η Βεβαίωση Συμμετοχής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Ώρα Θεματολογία
9:45 – 10:00 Σύνδεση στον σύνδεσμο Webex του 1ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Α΄ Θεσσαλονίκης: Θα σταλεί στο e-mail των συμμετεχόντων που έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής.

Διαχειριστής του Webex: Σπύρος Κούτρας

10:00 -10:10 Καλωσόρισμα
10:10- 10:50 «Δομημένη Διδασκαλία και Αυτισμός: Θεμελιώδεις έννοιες, αρχές και ερευνητικά ευρήματα»»

Δρ Σοφία Μαυροπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια, Faculty of Creative Industries, Education and Social Justice, Queensland University of Technology, Australia.

10:50 -11:20 «Εφαρμογές της Δομημένης Διδασκαλίας στο γενικό σχολείο»

Ευαγγελία Μαγαλιού, Εκπαιδευτικός, Διευθύντρια, 109ο Δ.Σ. Θεσσαλονίκης

11:20 -11:30 Διάλλειμα
11:30 -12:00 «Εφαρμογές της Δομημένης Διδασκαλίας για τη μετάβαση παιδιών στο φάσμα του αυτισμού από το νηπιαγωγείο στο ειδικό δημοτικό σχολείο»

Αλεξάνδρα Ευαγγέλου, Εκπαιδευτικός, Διευθύντρια, Ειδικό Δ.Σ. Θεσσαλονίκης για παιδιά με αυτισμό

12:00 -12:30 «Εφαρμογές της Δομημένης Διδασκαλίας στο ειδικό σχολείο»

Ελένη Κακλαμανάκη, Εκπαιδευτικός, Διευθύντρια, 19ο Δ.Σ. Θεσσαλονίκης

12:30 -13:00 «Εφαρμογές της Δομημένης Διδασκαλία για την μετάβαση μαθητών στο φάσμα του αυτισμού από την Α/θμια στη Β/θμια εκπαίδευση και στην ενήλικη ζωή»

Φωτεινή Γρηγορίου, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Διευθύντρια, Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Βόλου

13:00 -13:30 Συζήτηση

Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο specialeducation.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:
         

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.