Έρχονται νομοθετικές ρυθμίσεις για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Νομοθετικές και ρυθμιστικές πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση ενίσχυσης των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, μετά την διαδικτυακή συνάντηση με την Νομοπαρασκευαστική  Ομάδας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, η υπουργός Παιδείας δήλωσε τα εξής:

“Πρωταρχικός μας στόχος στο υπουργείο Παιδείας είναι να έχουν όλα τα παιδιά ισότιμη πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση, να στηρίζουμε τους μαθητές μας με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο περιβάλλον του σχολείου και στην κοινωνία ευρύτερα.

Σήμερα, με τα μέλη της Νομοπαρασκευαστικής Ομάδας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης συζητήσαμε για περαιτέρω νομοθετικές και ρυθμιστικές πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση ενίσχυσης των μαθητών μας αυτών αλλά και της ενταξιακής εκπαίδευσης ειδικότερα”.

Πηγή: edweek.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του specialeducation.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:
         

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.