Στρατηγικές Διδασκαλίας σε παιδιά με σύνδρομο Asperger “Ο άνθρωπος της βροχής” μπορεί να είναι μαθητής μας!
Η παρούσα εργασία είναι μια απόπειρα «γνωριμίας» των παιδιών με σύνδρομο Asperger (ή Υψηλής Λειτουργικότητας Αυτισμό), με τους Μαθηματικούς, τους ανθρώπους δηλαδή που η επιστήμη τους αποτελεί συχνά “νησίδα δεξιοτήτων” για τα παιδιά αυτά.
Αφού αναφερθούν τα γενικά χαρακτηριστικά του συνδρόμου Asperger, θα γίνει μια προσπάθεια προσέγγισης του καταλληλότερου τρόπου διδασκαλίας των μαθητών που έχουν αυτό το σύνδρομο.
Η εργασία είναι διαθέσιμη, εδώ.
- Μαγαλιού Ευαγγελία, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής
- Παΐζη Όλγα, Ψυχοπαιδαγωγός
Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο specialeducation.gr
| Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them. |

